De leukste strandtenten van Egmond aan Zee

Egmond aan Zee is al tijden een populaire badplaats, waar de laatste jaren diverse nieuwe strandtenten zijn gekomen. Op het mooie lange strand is ook op drukke dagen altijd wel een plekje te vinden. De keuze uit strandpaviljoens in Egmond aan Zee is groot en afwisselend, en natuurlijk hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Nautilus aan Zee | nautilusaanzee.nl

Als je direct vanuit het gezellige centrum  van Egmond de strandafslag over de duinen neemt, dan tref je Nautilus meteen aan de linker kant. Nautilus is een geweldig strandpaviljoen met uitstraling, een bijzondere opvallende  inrichting en relaxte sfeer. Hier kun je lekker genieten van zon, zee en strand en van het prima eten dat bij Nautilus door de keuken word geserveerd. Benieuwd naar Nautilus? Neem dan zeker even een kijkje op haar mooie website, die een mooi beeld van dit paviljoen geeft.

Strandpaviljoen Noordhoek | strandpaviljoennoordhoek.nl

Op het meest noordelijke punt van Egmond aan Zee ligt Strandpaviljoen Noordhoek. Als je via het trappetje het terras betreed waan je je direct in zuid europese sferen. Lekkere lounge muziek, een relaxte vibe en hip werelds eten. De vitrine met verse vis doet liefhebbers het water in de mond lopen en de gerechten die uit de keuken komen zijn puur en met liefde bereid.

Zilvermeeuw | zilvermeeuw.info

Zilvermeeuw is het meest zuidelijk gelegen strandpaviljoen van Egmond aan Zee, op een meer rustig deel van het strand. Zilvermeeuw is in 2017 door gasten en een vak jury uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Noord Holland. Door de vriendelijke bediening, het lekkere eten en het mooie ruime terras is de Zilvermeeuw een perfecte strandtent waar jong en oud zich thuis voelt. Verwacht bij Zilvermeeuw geen hippe trendy gerechten, maar wel heerlijke, met verse streekproducten bereide gerechten.