De leukste strandtenten van Bloemendaal aan Zee

Een dagje naar het strand is altijd een goed idee! Ieder seizoen is het heerlijk om bij te komen aan zee. En een bezoekje aan een leuke, hippe strandtent hoort daar zeker bij. In Bloemendaal aan Zee, waar je het strand ook nog kunt combineren met een wandeling door de prachtige Kennemerduinen, hebben we 2 absolute top strandtenten gevonden.

Bloemendaal aan Zee ligt op een kwartiertje met de auto vanaf Haarlem. Kom je liever op de fiets, via het chique Bloemendaal en de prachtige duinen, ben je er na ruim een half uur stevig doortrappen. Hoewel Bloemendaal aan Zee iets kleiner is dan haar grote zus Zandvoort, is het aanbod aan strandtenten er zeker niet minder om. Onze favorieten:

Bloomingdale Beach
(www.bloomingdalebeach.com)

Je strandbezoek beginnen met een lekker ontbijtje bij Bloomingdale; mooier kan je strand dag toch niet beginnen. Bij deze club kun je vanaf 9 uur ‘s ochtends al terecht en de hele dag door kun je hier heerlijk bijkomen op de lekkere banken en loungers. Ook binnen is het goed toeven; het rustieke interieur gecombineerd met Oosterse  elementen en Boeddha beelden, zorgen voor een lekkere relaxte sfeer. De menukaart is zeker voor een strandtent uitgebreid en afwisselend, en de drankjes gaan van 7 biertjes van de tap tot zeer luxe bubbels.

San Blas
(www.sanblas.nl)

San Blas is vernoemd naar de eilanden groep aan de Caraïbische kust van Panama, waar de eigenaren enige jaren hebben gewoond. De opzet van San Blas is geïnspireerd door deze eilandengroep,  en dat is met name in het interieur en uitstraling van deze ruime opgezette strandtent te zien.

De vrolijke kleuren, de natuurlijke inrichting en de mooie foto’s aan de muur, roepen direct het zonnige gevoel van de Cariben op. Omdat San Blas 365 dagen per jaar geopend is kun je hier het hele jaar van genieten van heerlijk eten en drinken in een super relaxed sfeertje.