Lyllys Favourites: Capelli Kappers

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer echter geen winkel of horeca hotspot, maar een heel bijzondere kapsalon. In het Drentse dorpje Sleen troffen wij Capelli, een kapsalon gevestigd in een voormalige kerkkapel. Kijk je mee in deze mooie salon?

Lyllys schreef al over een hotel in een voormalige gevangenis en over een restaurant in een oud fabriekspand. Dit keer hebben we een kapsalon in een voormalige kerkkapel voor je gevonden. In het mooie Drentse brinkdorp Sleen, is Capelli, de salon van Harriet Baas gevestigd. Capelli (haren in het Italiaans), is aan de buitenzijde nog  herkenbaar als een oude kerkkapel. Maar zodra je de salon binnenstapt, is de metamorfose in een stijlvolle moderne kapsalon compleet.

Een prachtige hoge ruimte met de originele kerkramen is omgetoverd in een intieme kapsalon. Het totale interieur is een fraaie mix van de oude elementen met een nieuw strak interieur. De grote kroonluchter is een echte eyecatcher. Overblijfselen van de oude bestemming, zoals het prachtige gewelf van de kerk, en de plaats waar het orgel heeft gestaan, zijn nog goed herkenbaar. Zittend aan de lange tafel in het midden van de salon, is het onder genot van een heerlijke kop koffie, genieten van het mooie interieur.

Natuurlijk kun je door Harriet en Marjolein perfect geknipt, gekruld en gekleurd worden. Iedere klant wordt uitgebreid geadviseerd en er wordt ruim de tijd genomen om tot een perfect eindresultaat te komen. Ook verkopen ze heerlijke producten in de salon, waarmee je, je haar perfect kunt verzorgen. Bij Capelli zijn ze bijzonder trots dat ze de exclusieve  stylingproducten van de Kardashian Beauty lijn mogen verkopen. Deze stylingproducten van de beroemde zusters werken geweldig, ruiken heerlijk en zien er natuurlijk fantastisch uit. Deze populaire producten, die in het noorden slechts bij enkele salons worden verkocht, vliegen de salon uit.

Bij Capelli verkopen ze ook leuke kleding en modeaccessoires. Mooie sjaals, stoere tassen en hippe armbanden; genoeg om hebberig van te worden. En hoe leuk is het om de salon te verlaten met niet alleen een nieuw kapsel, maar ook met een compleet nieuwe look. Ben je een keer in de buurt van Sleen, loop dan zeker eens binnen bij Capelli. Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk via de afsprakensite 1kapper.nl, maar natuurlijk is bellen ook altijd mogelijk.
Meer weten over Capelli Kappers? www.capelli-kappers.com

Dit vind je misschien ook leuk