Bourgondisch Breda

Eén van onze favoriete steden in het zuiden van het land is Breda. Een heerlijke stad om te shoppen, fantastisch te eten en een vleugje historie op te snuiven. Onze mooiste artikelen over Breda hebben we daarom voor jou nogmaals op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Shopping Breda

Wat zijn er toch veel heerlijke winkelsteden te vinden in het zuiden van ons land. Natuurlijk zijn Maastricht en Den Bosch bij bijna iedereen wel bekend, maar er zijn nog veel meer plaatsen die echt de moeite van een bezoek waard zijn. Op Lyllys schreven we al over Oisterwijk en het sfeervolle Oirschot, en sinds kort hebben we er een nieuwe favoriet bij; het prachtige Breda.

LEES MEER
Hotel Nassau Breda

Enkele maanden geleden verbleven wij een nacht in het pas geopende Hotel Nassau Breda. Deze hotspot in het centrum van Breda is gevestigd in een voormalig kloostercomplex en is nu als hotel geopend voor zowel ‘’Saints als Sinners’’. Hotel Nassau is absoluut geen doorsnee hotel en stond daarom hoog op onze lijst voor een bezoek.

LEES MEER
In Kannen en Kruiken

Onlangs brachten wij een bezoek aan Breda. Een heerlijke stad met een fantastisch aanbod aan leuke winkels en horecagelegenheden. Overal zijn er volop grote terrassen te vinden waarop je kunt neerstrijken tijdens je shopping trip. Maar als je even wilt ontsnappen aan de drukte ga dan eens de koffie en de sfeer proeven bij In Kannen & Kruiken.

LEES MEER
Restaurant Liefdegesticht

Breda is een heerlijke bourgondische stad. Enige maanden geleden heeft een nieuwe culinaire hotspot haar deuren geopend; Liefdegesticht. Dit restaurant is tegen de kapel op het Franciscanessenplein aangebouwd, maar heeft een moderne constructie die bijna geheel uit glas bestaat. Wij waren heel benieuwd en gingen er dineren.

LEES MEER