Lyllys Favourites: WoonZooi Groningen

Bij het begin van een nieuwe jaar hoort de start van een nieuwe rubriek: Lyllys Favourites. In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkeltjes die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Meestal zijn ze te vinden in een wat grotere plaats, maar soms tref je ze verrassend aan in een klein dorpje. Vandaag bijten we de spits af met WoonZooi in Groningen.

WoonZooi is sinds anderhalf jaar gevestigd aan de Zwanestraat 27 in Groningen. Voorheen had de winkel een pand net buiten het directe centrum. Nu ligt de winkel op een steenworp afstand van het middelpunt van Groningen, de Grote Markt. De Zwanestraat is een gezellige autovrije winkelstraat met veel unieke winkeltjes en boetieks. WoonZooi vormt een perfecte aanvulling op het winkelaanbod.

In de winkel, met haar opvallende naam, tref je alles aan om je huis nog meer sfeer te geven. De merken die je bij WoonZooi aantreft, zoals het bijzondere glaswerk van DutZ en het prachtige aardewerk van Des Pots, behoren tot de top in woonaccessoires. Alle artikelen zijn in de winkel prachtig op kleur gestyled. De woonaccessoires vormen samen met luxe kaarsen, sierkussens en plaids van o.a. de merken Raaf en de Kussenfabriek, een kleurrijk geheel.

Ook liefhebbers van lekker eten kunnen terecht bij WoonZooi. De smaakvolle producten van Nicolas Vahé, zoals vinaigrettes en sauzen, zijn niet alleen lekker maar zien er ook prachtig uit. Gecombineerd met een mooie ovenschaal of houten snijplank, vormen ze een prachtig cadeau-idee.

Dus mocht je binnenkort een tripje richting Groningen overwegen, wat trouwens altijd een goed idee is, breng dan eens een bezoekje aan deze mooie winkel in de Zwanestraat. Je wordt er opvallend vriendelijk geholpen en wie weet verlaat je de winkel wel met een bijzondere aankoop.

Dit vind je misschien ook leuk