In Kannen & Kruiken Breda

Onlangs brachten wij een bezoek aan Breda. Een heerlijke stad met een fantastisch aanbod aan leuke winkels en horecagelegenheden. Overal zijn er volop grote terrassen te vinden waarop je kunt neerstrijken tijdens je shopping trip. Maar als je even wilt ontsnappen aan de drukte ga dan eens de koffie en de sfeer proeven bij In Kannen & Kruiken.

Lopend door de Veemarktstraat viel ons oog op het bord van In Kannen & Kruiken dat uitnodigde plaats te nemen op het terras van hun stadstuin. Nieuwsgierig geworden liepen we via de mooie binnenruimte door naar het terras. De stadstuin van In Kannen & Kruiken is een oase van rust die je bijna laat vergeten dat je, je midden in een stad bevindt. Omringd door oude panden en  een mooie stadsmuur straalt het terras een super relaxte sfeer uit. Ook de leuke retro inrichting met rieten en stalen stoelen, hier en daar bekleed met kussens en schaapvachten, versterkt deze sfeer.

Het jaren 70 sfeertje vind je ook terug in de leuke menukaarten van In Kannen & Kruiken. De hoezen van Langspeelplaten van onder andere The Rolling Stones en George Baker Selection zijn verwerkt in de menukaarten. Een leuke en originele vondst en “Biertje met Mick” klinkt toch even spannender dan “Borrelkaart”.

Ook het aanbod aan eten en drinken op de kaart is erg aantrekkelijk. Van de ontbijt en lunchkaart kun je gewoon de hele dag bestellen, en daar worden wij nou blij van! Misschien hebben we om 5 uur ‘s middags namelijk nog wel zin om de heerlijke wentelteefjes van suikerbrood te bestellen. Nu genoten we daar in het heerlijke ochtendzonnetje van, samen met een stuk mango-ananas kwarktaart en cappuccino. Maar ook voor een heerlijke hartige hap kun je terecht bij In Kannen & Kruiken. Op de kaart tref je volop verrassende gerechten als bijvoorbeeld, bieten-appelsoep met geitenkaas of lams-runderworstjes met feta-erwtenspread. Heerlijke pure en smaakvolle gerechten die je het water door de mond laten lopen.

Als het weer wat minder mooi wordt, is het ook absoluut geen straf om binnen een tafeltje te zoeken. Ook hier heerst dezelfde relaxte sfeer als in de tuin. Retro zeventiger jaren elementen gemengd met strak industrieel design, zorgen voor een inrichting met een huiselijke uitstraling. In Kannen & Kruiken is een locatie waar een breed publiek zich thuis zal voelen. Van ontbijt tot borrel of late lunch, zeven dagen per week kun je hier tot het einde van de middag terecht. Pluspunten zijn de fijne locatie, de sfeer en de aantrekkelijke kaart. Dit  gecombineerd met de vriendelijke en efficiënte bediening maken van in Kannen & Kruiken een adres om bij je volgende bezoek aan Breda zeker niet over te slaan .

Dit vind je misschien ook leuk