De leukste strandtenten van Wassenaar

De Wassenaarse Slag is een heerlijk rustig strand waar je volop kunt genieten van de duinen, zee en strand. Via een schitterende weg door de duinen kom je bij het strand en zelfs op de heetste dag van het jaar lukte het ons om nog een parkeerplaats te vinden. Natuurlijk zijn we voor jou weer op zoek gegaan naar de mooiste strandtenten. We hebben er 2 gevonden die je niet mag missen.

De Wassenaarse Slag is een strand dat grenst aan het mooie duingebied van Wassenaar. Hier geen drukke strandboulevard, maar wel ruimte en rust. Na een klim over de duinen sta je binnen vijf minuten op het prachtige strand. De sfeer is er super relaxed en wij vonden er 2 heerlijke strandtenten die perfect in dit plaatje passen.

Beachclub BAIT
(www.beachclubbait.nl)

Op het moment dat je gaat zitten op het terras van BAIT, overvalt je een heerlijk gevoel van even niets meer hoeven. Het stijlvolle interieur in blauw en naturel tinten, de olijfbomen en de lekkere lounge muziek op de achtergrond zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeertje. Ook met de bites en gerechten op de menukaart weet BAIT zich te onderscheiden. Hier geen standaard strandtent menu maar leuke originele gerechten, met ook een ruime keuze uit vis en vega gerechten.

Beachclub Raak
(www.beachclubraak.nl)

Beachclub Raak is het naastgelegen zusje van Beachclub BAIT. Deze beachclubs hebben dezelfde eigenaren. De sfeer is bij Raak net zo ontspannen en ongedwongen als bij BAIT maar natuurlijk heeft Raak verder haar eigen unieke uitstraling. Het zonnige geel is de opvallende eyecatcher in het interieur van Raak. Gecombineerd met veel hout, riet en bamboe zorgt dit voor een zomers sfeertje. De menukaart is duidelijk Italiaans geïnspireerd en de echte Italiaanse pizza’s worden er in de gele pizza ovens bereid.