Lyllys Favourites: Woonwinkel De Vrije Vogel

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer nemen we je mee naar De Vrije Vogel – Thuis in Huis, in het centrum van Deventer. Een heel speciale sfeervolle winkel in zowel woondecoratie als woonaccessoires. Hier vind je een uniek aanbod aan allerlei bijzondere items.

De Vrije Vogel is gevestigd in de Walstraat in Deventer. De Walstraat is één van de vele prachtige historische straatjes die Deventer rijk is. We hebben al eerder aandacht geschonken aan de Walstraat en De Vrije Vogel in ons artikel “De leukste winkels van Deventer”. Maar deze winkel is een echte Lyllys Favourite, daarom een speciaal artikel over De Vrije Vogel.

De Vrije Vogel is een Lyllys Favourite door haar aanbod, maar ook door de bijzondere locatie van de winkel. Sinds 2012 vormt de voormalige gevangenis van Deventer het decor van De Vrije Vogel. In de winkel bevind zich zelfs nog een kleine, als cel ingerichte ruimte. Maar verder doet De Vrije Vogel in geen enkel opzicht meer denken aan een gevangenis. In tegendeel, je voelt je direct thuis door de gastvrije ontvangst van eigenaresse Simone.

Ook het assortiment van de winkel doet het thema ‘Thuis in Huis’ eer aan. Hier vind je alles om je huis nog mooier te maken. Mooie en kwalitatief hoogwaardige woondecoratie van merken die je niet overal aantreft. Daarnaast zorgt de combinatie van moderne producten met mooie vintage items voor een uniek aanbod. De huiselijke sfeer die in de winkel heerst wordt opgeroepen door de mooie styling van de woonaccessoires.  Maar ook de zachte tinten die overal in de winkel zijn toegepast, zorgen voor een bijzondere harmonieuze sfeer.

Prachtig kleurig servies en bestek dat een aanwinst voor iedere eetkamer zal vormen. Fantastisch mooie plaids en dekens van Klippan en McNutt zijn heerlijk voor op de bank of terras. Ook voor kleine cadeau-ideetjes kun je bij De Vrije Vogel perfect terecht. De schattige vaasjes van Hubsch of de zeepjes aan een touw zullen zeer in de smaak vallen als geschenk.

De Vrije Vogel is echt een heerlijke winkel om op je gemak rond te snuffelen. Ieder hoekje in de winkel is prachtig ingericht en de eigenaresse geeft ook stylingadvies voor je woning of je werkplek. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de winkel te bezoeken dan kun je voor veel artikelen ook terecht in de webshop: devrijevogelinhuis.nl.

Dit vind je misschien ook leuk