Heb jij de industriële look al in je huis? Deze look, die je een paar jaar geleden vooral zag in restaurants en hotels, is nu ook overgeslagen naar onze woningen. Maar het is niet altijd eenvoudig om mooie items voor deze look te vinden. Wij vonden in het Drentse Hoogeveen een waar eldorado voor de liefhebber van industriële woonelementen.

LEES MEER

Misschien heb je al wel eens van het Australische haarverzorgingsmerk Kevin Murphy gehoord? Een merk met heerlijke producten, maar helaas in Nederland tot voor kort op slechts enkele plaatsen te verkrijgen. Daarom was ik blij verrast dat Kevin Murphy nu ook bij mijn favoriete salon, Capelli Kappers in Sleen, verkrijgbaar is! Lees je mee?

LEES MEER

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer nemen we je mee naar Eliza’s Patio in de gezellige Gierstraat in Haarlem. Eliza’s Patio is een heerlijke sfeervolle winkel met een prachtige collectie serviezen, schalen en bijbehorende artikelen voor de totale aankleding van de eettafel.

LEES MEER

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer nemen we je mee naar De Rozijnenkorf in Deventer. De Rozijnenkorf  is een combinatie van drie concepten; een kookstudio, een culinaire winkel en een wijnproeverij. Lees mee over de lekkerste winkel van Deventer.

LEES MEER

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer nemen we je mee naar De Vrije Vogel – Thuis in Huis, in het centrum van Deventer. Een heel speciale sfeervolle winkel in zowel woondecoratie als woonaccessoires. Hier vind je een uniek aanbod aan allerlei bijzondere items.

LEES MEER

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer echter geen winkel of horeca hotspot, maar een heel bijzondere kapsalon. In het Drentse pittoreske dorpje Sleen troffen wij Capelli. Capelli is een kapsalon gevestigd in een voormalige kerkkapel. Kijk je mee in deze mooie salon?

LEES MEER

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en

originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn.

Dit keer nemen we je mee naar De Kaaskop,

een geweldige kaas- en delicatessenwinkel gevestigd

in de Zwanestraat te Groningen.

Een winkel voor de liefhebber van het samen

genieten van lekker eten en drinken.

LEES MEER

Bij het begin van een nieuwe jaar hoort de start van een nieuwe rubriek: Lyllys Favourites. In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkeltjes die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Meestal zijn ze te vinden in een wat grotere plaats, maar soms tref je ze verrassend aan in een klein dorpje. Vandaag bijten we de spits af met WoonZooi in Groningen.

LEES MEER