Het is weer terrassen tijd! Aan het Paterswoldsemeer, een prachtig meer even ten zuiden van Groningen, vonden wij een paar echte juweeltjes. Deze bijzondere terrassen hebben allen een heel eigen sfeer. Wat ze echter gemeen hebben is hun ligging, direct aan het mooie Paterswoldsemeer. Kijk je mee naar onze favorieten?

LEES MEER

Het is weer terrassen tijd! Door Overijssel stroomt het riviertje de Vecht, en wat vormt nou een betere locatie voor een mooi horeca terras. We hebben de mooiste terrassen aan het water voor je uitgezocht waar je heerlijk kunt zitten en genieten van een drankje, lunch of diner. Bij twee locaties kun je ook erg goed overnachten. Kijk je mee naar onze favorieten?

LEES MEER

Een dagje naar het strand is altijd een goed idee! Ieder seizoen is het heerlijk om bij te komen aan zee. En een bezoekje aan een leuke, hippe strandtent hoort daar zeker bij. In Bloemendaal aan Zee, waar je het strand ook nog kunt combineren met een wandeling door prachtige Kennemerduinen, hebben we 2 absolute top strandtenten gevonden.

LEES MEER

Een zomer in Nederland is eigenlijk niet compleet zonder een bezoek aan het strand! Een van onze favoriete strandplaatsen is Noordwijk aan Zee. Gezellig en stijlvol, en minder druk dan de grootste strandplaatsen.

Het aanbod aan strandtenten varieert van trendy en hip, tot luxe en chique. Dit zijn onze 5 favorieten.

LEES MEER

Er zijn maar weinig dingen leuker dan het ontdekken van een nieuwe stad. Heerlijk ontspannen genieten van de mooiste winkels en je laten verrassen in de beste restaurantjes. Bij Lyllys ontdek je de leukste plekken in de meest inspirerende steden. Vandaag geven wij, jou onze, niet gesponsorde, tips voor de hotspots van Zwolle.e.

LEES MEER

Soms kun je ineens zo toe zijn aan een paar dagen zon en zee, en het liefst in een andere omgeving.

Denk dan eens aan een citytrip naar Valencia op slechts enkele uurtjes vliegen van Nederland.

Hier combineer je strand en stad.

En de zon is er bijna altijd een zekerheidje.

LEES MEER

Wat zijn er toch veel heerlijke winkelsteden te vinden in het zuiden van ons land.

Natuurlijk zijn Maastricht en Den Bosch bij bijna iedereen bekend, maar er zijn nog veel meer plaatsen die de moeite van een bezoek waard zijn.

Op Lyllys schreven we al over Oisterwijk en Oirschot, en sinds kort hebben we er een nieuwe favoriet bij; het prachtige Breda.

LEES MEER

Haarlem is een stad die altijd hoog scoort in lijstjes met de leukste winkelsteden van Nederland. Dat is ook geen wonder als je kijkt naar het mooie winkelaanbod in Haarlem.

Naast de grote internationale winkelketens kun je in Haarlem ook volop terecht voor unieke en bijzondere winkeltjes. Vandaag nemen we je mee naar onze favoriete winkelstraat; de Gierstraat.

LEES MEER

Met mooi weer is het altijd een dilemma: gaan we shoppen of een dagje genieten aan zee?

Lastige keuze, maar niet in het Noord-Hollandse Bergen. Daar kun je shoppen en strand perfect combineren.

Maak zelf maar de keuze; eerst heerlijk uitwaaien in Bergen aan Zee en daarna lekker shoppen in het sfeervolle Bergen, of draai je de volgorde liever om?

LEES MEER