Eindelijk, het is zomer! En wat is er op een zonnige warme dag nu fijner dan wat verkoeling te zoeken aan zee. Helaas ben je op een zomerse dag niet de enige met die gedachte en het gevolg is vaak lange files richting het strand. Wil je dit voorkomen en zoek je een file vrije strandbestemming, ga dan mee naar IJmuiden aan Zee.

LEES MEER

Deventer is één van de mooie Hanzesteden die ons land rijk is. Een sfeervolle stad, prachtig gelegen aan de mooie IJssel. Het historische centrum heeft talloze gezellige straatjes en steegjes, goed voor urenlang shopping plezier. Als je wilt weten wat je echt niet mag missen bij een bezoek aan Deventer, kijk dan even mee naar onze aanraders.

LEES MEER

Heb je zin om een Foodtruck Festival te bezoeken? Dit is je kans! Oude autobusjes en caravans zijn omgebouwd tot rondrijdende minikeukens. Hier kun je genieten van allerlei heerlijke en gezonde gerechten! Dit gecombineerd met zang en muziek zorgt voor een smaak- en sfeervolle middag of avond voor iedereen.

LEES MEER

Groningen bruist! In deze prachtige oude studentenstad zijn de laatste jaren veel leuke hippe winkeltjes verschenen, en voor de shop liefhebber is een bezoek aan Groningen een echte must. Lyllys neemt je mee op stap en laat je vandaag haar favoriete winkeltjes zien. Tijd voor een (hernieuwde) kennismaking met Groningen.

LEES MEER

Een van de leukste rages die de laatste jaren is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten zijn wel de foodtrucks. Oude autobusjes en caravans die zijn omgebouwd tot rondrijdende minikeukens waar je kunt genieten van heerlijk Street food. Deze paasdagen werd Foodfestival Amsterdam georganiseerd waar ruim 70 foodtrucks het middelpunt vormden.

LEES MEER

Wat Laren is voor Noord-Holland, is Oisterwijk voor Noord-Brabant. Een gezellige kleine provinciestad, maar met een verrassend groot winkelaanbod. Oisterwijk is goed voor urenlang shopping plezier en je vindt er ook volop gelegenheden voor een heerlijke culinaire tussenstop. Dus stap in de auto en stel je navigatie in op Oisterwijk.

LEES MEER

Een pareltje in het Brabantse land, dat is het lieflijke dorpje Oirschot. Gelegen op slechts 15 minuten van Eindhoven, vormt dit rustige dorpje een groot contrast met de drukte van de grote stad. Al wandelend door de smalle steegjes en straatjes vind je er verrassende winkeltjes en restaurantjes.

Ga je mee?

LEES MEER

Afgelopen weekend bezochten wij Winter Village Laren. Van echt veel winter was geen sprake, maar sfeer was er des te meer.

Het chique Laren is altijd een bezoek waard, maar in de december maand is dit Gooise dorp extra gezellig. Sinds enige jaren wordt in deze maand het Winter Village Laren georganiseerd.

LEES MEER