Kevin Murphy bij Capelli Kappers

 

Misschien heb je al wel eens van het Australische haarverzorgingsmerk Kevin Murphy gehoord? Een merk met heerlijke producten, maar helaas in Nederland tot voor kort op slechts enkele plaatsen te verkrijgen. Daarom was ik blij verrast dat Kevin Murphy nu ook bij mijn favoriete salon, Capelli Kappers in Sleen, verkrijgbaar is! Lees je mee?

Kevin Murphy is een Australische hairstylist die aan vele internationale fashion shows heeft meegewerkt en de look van talloze celebrities voor fotoshoots heeft gecreëerd. Omdat hij niet tevreden was met de producten waarmee hij moest werken, besloot hij een eigen lijn te creëren. In 2004 kwamen zijn eerste producten op de markt, en inmiddels is het merk Kevin Murphy uitgegroeid tot een haarverzorging- en stylinglijn die over de hele wereld wordt verkocht. De producten van Kevin Murphy zijn eco-friendly en worden niet op dieren getest, dus cruelty free. Hij werkt bij voorkeur met natuurlijke ingrediënten en oliën, en alles is sulfaat- en parabeenvrij.

In Nederland zijn de producten van Kevin Murphy sinds enige jaren ook op de markt. Ik houd er altijd van om nieuwe merken uit te proberen en de opvallende verpakkingen van Kevin Murphy zijn dus al enige jaren in mijn badkamer te vinden. Terwijl de meeste nieuwe merken na 1 keer testen toch weer afvallen, was dit met Kevin Murphy zeker niet het geval. Dit is een merk dat echt doet wat het belooft. Helaas was het altijd wel jammer dat ik de producten online moest bestellen, want er was geen kapper in mijn regio die Kevin Murphy verkocht. Ik was dan ook dolblij toen Harriet van Capelli Kappers vertelde dat zij gingen werken met de heerlijke producten van Kevin Murphy.

Over Capelli Kappers, een sfeervolle salon in een voormalige kerkkapel, hebben we op Lyllys al eerder geschreven. Nu Capelli ook Kevin Murphy verkoopt is dit een extra reden om eens een kappersbezoek bij deze salon te boeken. Want het is natuurlijk wel heel fijn dat je eigen kapper je precies kan adviseren wat voor jouw haar het beste product is. Zelf ben ik al jaren fan van de Plumping lijn die mijn dunne, fijne haar een ware metamorfose heeft gegeven. Maar bij Capelli gaven ze de tip om tussen door ook eens producten uit de Repair-Me lijn te gebruiken om je haar een extra verzorgende boost te geven.

De kleurige verpakkingen van Kevin Murphy vormen ware eyecatchers in de salon en zullen in jouw badkamer ook zeker niet misstaan. Een groot voordeel van KM is ook dat bijna alle producten in mini’s verkrijgbaar zijn. Op deze manier kun je voor een paar euro kijken of dit echt het product is dat bij jou past voordat je overgaat tot aankoop van de grote fles. Voor alle soorten haar is er een verzorgingslijn. Van krullend tot dun en fijn, en van beschadigd tot gekleurd haar; de keuze is aan jou. Ook de styling producten en finishing sprays zijn geweldig en voor ieder gewenst effect is er een product.

Wil je je haar echt verwennen, boek dan eens een Kevin Murphy treatment in de salon. Er zijn vier soorten treatments: een moisture, een anti-aging, een strength en tot slot een thickening behandeling. Heerlijke treatments om je haar in top conditie te houden. Ben je een keer in de buurt van Sleen, loop dan zeker eens binnen bij Capelli. Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk via de afspraken site 1kapper.nl, maar natuurlijk is bellen ook altijd mogelijk. www.capelli-kappers.com

Dit vind je misschien ook leuk