In het Noord Hollandse Laren vind je rond

de oude Brink diverse restaurants en grand cafés. Maar sinds de sluiting, enige jaren geleden van het restaurant De Heeren van Aubere, was er een nare lege plek ontstaan. Gelukkig is dit verleden tijd, want sinds een paar maanden is hier nu de eigentijdse Bar Bistro Brink 20 gevestigd.

LEES MEER

Het terrassenseizoen is weer begonnen! Heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de zon, of lekker onder een parasol. Lyllys heeft 4 van haar favoriete terrassen op een rijtje gezet. Deze mooie terrassen hebben één ding gemeen: ze liggen allemaal aan het water. Toch verschillen ze volledig van elkaar en hebben allemaal een eigen uitstraling.

LEES MEER

Lyllys geeft je tips voor de beste food spots en fijnste hotels.

Van grand café tot sterren restaurant, en van hippe B&B tot romantisch kasteel. Luxe of trendy, hot-spot of al jaren vertrouwd adres; het belangrijkste is dat je echt kunt genieten. Vandaag nemen we je mee naar: Het Arresthuis in Roermond

LEES MEER

Een modern luxe hotel met de uitstraling van een oud Hollands vissersdorp, dat is het Nautisch Kwartier in Huizen. Enige jaren geleden is op de plaats van de oude Huizer Haven direct aan het Gooimeer een hotel- en restaurants-complex verrezen, waar je al rondwandelend jezelf waant in een nostalgisch dorpje.

LEES MEER

In Nederland kennen we nauwelijks een lunch cultuur, en dat is eigenlijk wel jammer.

Natuurlijk zijn er genoeg plaatsen waar je terecht kunt voor een heerlijk belegd broodje, uitsmijter of een maaltijdsalade, maar daar blijft het meestal wel bij. Maar Lyllys heeft toch een fijn adresje, in het Overijsselse Dalfsen gevonden; Hotel Mooirivier

LEES MEER

Lyllys geeft je tips voor de beste food spots en fijnste hotels.

Van grand café tot sterren restaurant , en van hippe B&B tot romantisch kasteel. Luxe of trendy, hot-spot of al jaren vertrouwd adres; het belangrijkste is dat je echt kunt genieten. Vandaag neemt Lyllys je mee naar: Restaurant One in Roermond

LEES MEER

In het Friese Heerenveen is een bijzonder restaurant gevestigd. Het Ambacht is bijzonder om haar locatie, maar ook om haar sociale bedrijfsfilosofie.
Enige jaren geleden waren we hier al eens te gast en werden toen getroffen door de sfeer en kwaliteit. We waren heel benieuwd of Het Ambacht ons nog steeds kon verrassen, dus tijd voor een nieuw bezoek.

LEES MEER