Er Gaat Niets Boven Groningen

Groningen is een prachtige oude studentenstad. Een stad met hippe winkeltjes, gezellige cafés en mooie restaurants! Ik heb de mooiste artikelen over Groningen voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

Woonwinkel De Vrije Vogel

In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkels die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Dit keer nemen we je mee naar De Kaaskop, een geweldige kaas- en delicatessenwinkel gevestigd in de Zwanestraat te Groningen.
Een winkel voor de liefhebber van het samen genieten van lekker eten en drinken.

LEES MEER
No.11

Bij het begin van een nieuwe jaar hoort de start van een nieuwe rubriek: Lyllys Favourites. In Lyllys Favourites vind je bijzondere en originele winkeltjes die de moeite van een bezoek echt waard zijn. Meestal zijn ze te vinden in een wat grotere plaats, maar soms tref je ze verrassend aan in een klein dorpje. Vandaag bijten we de spits af met WoonZooi in Groningen.

LEES MEER

Groningen bruist! In deze prachtige oude studentenstad zijn de laatste jaren veel leuke hippe winkeltjes verschenen, en voor de shop liefhebber is een bezoek aan Groningen een echte must. Lyllys neemt je mee op stap en laat je vandaag haar favoriete winkeltjes zien. Tijd voor een (hernieuwde) kennismaking met Groningen.

LEES MEER

Op een grijze winterse zaterdag er op uit gaan voor een lekkere lunch is altijd een goed idee. Wij bezochten onlangs het, in begin 2016 geopende, Paviljoen van De Dame. Dit nieuwe restaurant is gelegen aan het Paterswoldsemeer, even ten zuiden van Groningen. We hadden hier al veel goede berichten over gehoord en vonden het hoog tijd voor een bezoek.

LEES MEER