Deventer Heerlijke Hanzestad

Deventer vind ik één van de leukste winkelsteden van Nederland. Of je er nu heen gaat om te shoppen, lekker te eten of gewoon door de straatjes te slenteren; Deventer is altijd gezellig. In het historische centrum weet ik me altijd uren te vermaken. Ik heb de mooiste artikelen over Deventer nogmaals voor je op een rijtje gezet. Kijk je mee?

De leukste winkels van Deventer

Het historische centrum van Deventer heeft talloze gezellige straatjes en steegjes, goed voor urenlang shopping plezier. Als je wilt weten wat je echt niet mag missen, kijk dan even mee naar onze aanraders.

LEES MEER
Woonwinkel De Vrije Vogel

Ik neem je mee naar De Vrije Vogel – Thuis in Huis, in het centrum van Deventer. Een heel speciale sfeervolle winkel in zowel woondecoratie als woonaccessoires. Hier vind je een uniek aanbod aan allerlei bijzondere items.

LEES MEER
No.11

No. 11 – Insprired by Jackies. Dit bijzondere restaurant is alleen overdag geopend en is een zusje van het een paar deuren verderop gelegen restaurant Jackies. Wij hebben hier genoten van een heerlijke zondagse lunch.

LEES MEER
De Rozijnenkorf

Dit keer neem ik je mee naar De Rozijnenkorf in Deventer. De Rozijnenkorf  is een combinatie van drie concepten; een kookstudio, een culinaire winkel en een wijnproeverij. Lees mee over de lekkerste winkel van Deventer.

LEES MEER