De leukste winkels van Bergen

Echte shopliefhebbers weten het allang; Bergen is the-place-to-be voor een heerlijk dagje shoppen. Want hoewel Bergen niet heel groot is heeft het een verrassend uitgebreid aanbod aan unieke winkels en boetieks, en proef je er de sfeer van een luxe badplaats. Uit dit mooie aanbod aan shops hebben wij onze favorieten op rijtje gezet.

Bergerac

De kleurige woon accessoires die bij Bergerac worden verkocht worden roepen een eclectische sfeer op en je vindt in de altijd druk bezochte winkel tal van items waarmee je je woning een geheel eigen sfeer kunt geven. Achter in de winkel valt een mooie collectie stoere meubelen en kunst foto’s te bewonderen. De collecties en styling van de winkel wordt regelmatig aangevuld en aangepast, en daarom tref je bij een bezoekje aan Bergerac altijd weer wat nieuws aan.

Huis van Bergen

Bij Huis van Bergen wordt mode en interieur op het hoogste niveau met elkaar gecombineerd. Prachtige stoffen en kussens van Designers Guild, hippe mode van o.a. Liu Jo en Nikkie, en droomtassen van Michael Kors.

Brechtje Olsthoorn Interiors

Brechtje Olsthoorn is al jaren een begrip in Bergen. Deze casual chique interieurwinkel verkoopt meubelen en accessoires van gerenommeerde moderne merken, maar je kunt er ook terecht voor unieke antieke items vanuit de hele wereld.

Vanilia

Winkels van het modemerk Vanilia zijn vaak in opvallend mooie winkelpanden te vinden, en de winkel in het centrum van Bergen vormt daar zeker geen uitzondering op. In het mooie pand met haar prachtige hoge plafond en stoere gebinten, komt de altijd speciale collectie van Vanilia nog mooier uit.

Sissy Boy

Sissy Boy winkels zijn altijd een feestje om te bezoeken en zeker de winkel in Bergen mag je niet missen. SB was een van de eerste concept stores in Nederland met haar kleding en wooncollectie, en in ieder seizoen vindt je hier weer een unieke en eigenzinnige items met de onmiskenbare Sissy Boy signatuur.

Duetz

De keuze aan modewinkels in Bergen is groot, en op het gebied van mannenmode is Duetz echt een aanrader. In deze mooie winkel waar je supervriendelijk wordt geholpen, kun je zowel voor casual als meer formele kleding terecht.

Stadspaviljoen Noord

Stadspaviljoen Noord is het zusje van  Strandpaviljoen Noord, dat even verderop aan het mooie strand van Bergen aan Zee te vinden is. Naast woon- en keukenaccessoires verkopen ze talloze leuke “hebbedingetjes” . Waaronder de, bijna niet van echt te onderscheiden, kunstbloemen die ook op het terras van het strandpaviljoen te vinden zijn.