De leukste strandtenten van Domburg

Domburg is de oudste badplaats van Zeeland; pittoresk en ook een tikje mondain. Maar naast het mooie winkelaanbod in het oude centrum heeft Domburg ook strandpaviljoens die de moeite waard zijn en waar je dezelfde ontspannen sfeer aantreft. Van strandrestaurant tot hippie-chic, de stijl aan strandtenten is zo afwisselend als Domburg zelf. Dit zijn onze favorieten.

Paviljoen Strand90 | strand90.nl

Wanneer je bij de watertoren van Domburg het duin overgaat, kom je direct bij Strand90. Op het mooiste stukje strand van Walcheren kun je bij dit gezellige strandpaviljoen terecht voor bubbels & bites. Strand90 is het gehele jaar geopend. In de herfst en winter kun je, nadat je een frisse neus heb gehaald, aan de open haard genieten van een heerlijke kop thee of warme chocolademelk met gebak.

Oase Domburg | oasedomburg.nl

Restaurant op het strand, staat op de website van dit strandpaviljoen. En daarmee is geen woord teveel gezegd want Oase is meer dan zo maar een strandtent! Vooral de grote keuze aan verse vis die je kunt bewonderen in de gekoelde visvitrine, doet de liefhebber het water door de mond lopen.  Maar ook voor vleesliefhebbers en voor kinderen is er een uitgebreide keuze op de kaart.

Bij Oase ben je 7 dagen per week, vanaf 11.00 uur, welkom om te genieten van de heerlijk relaxte sfeer.

Brooklyn Beach | Brooklynbeach.nl

Even  buiten Domburg richting Westkapelle, aan  een heerlijk rustig strand, vind je het hippe Brooklyn Beach. Brooklyn Beach is een strandpaviljoen dat ondanks dat het iets buiten Domburg ligt, erg populair is bij wandelaars en fietsers en op mooie dagen is de parkeerplaats al snel goed gevuld. Een klein stukje klimmen over het duin en je bent bij Brooklyn Beach waar op het verhoogde terras kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Brooklyn Beach kan ook heel goed afgehuurd worden voor groepsactiviteiten en bruiloften. In het zomer seizoen is het iedere donderdagavond BBQ Thursday. Je kunt de hele avond genieten van vlees en visgerechten van de BBQ.