Copyright & Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt, Lyllys.nl . Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

Copyright

De inhoud van de site Lyllys.nl,  is geheel zelf geschreven en de foto’s zijn zelfgemaakt en eventueel gephotoshopt. (Als tekst of foto’s van derden zijn gebruikt dan is dat aangegeven.) Het misbruiken of gebruiken van  foto’s en tekstartikelen is niet toegestaan en stappen zullen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Foto’s en tekst van Lyllys.nl mag alleen worden gebruikt mits  duidelijk wordt  teruglinkt naar Lyllys.nl en als er voorafgaand toestemming is gevraagd. Het gebruiken van de  foto’s van Lyllys.nl zonder toestemming is diefstal.

Uiteraard mogen foto’s van Lyllys.nl  niet worden gebruikt op eBay, Marktplaats en overige verkoopsites.

Disclaimer

Lyllys.nl wordt met veel zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten en/of onvolledig zijn. Daarom kunnen aan de inhoud van Lyllys.nl  geen enkele rechten worden ontleend.

Lyllys.nl is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van Lyllys.nl. Lyllys.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen/gelinkt wordt.